Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smink csajoknak(és el van magyarázva hogy hogy kell festeni magad

 • Kék szemek: a kék a kékben elveszik. A szürke,  lila, és földszínektől inkább világít a kék szem.

 


• Zöld szemek: barnás árnyalatok, sárgás-aranyos alapszínek.• Barna szemek: ha a szem túl sötét, akkor bármelyik szín jól áll. Nagyon hatásos az antracit, barack és mahagóni. 

 

 


Itt
is az alapozással kell kezdeni, majd egy kihegyezett fekete
szemceruzával húzzuk ki a szemünket, de szigorúan csak a pillák tövét.
Ez egy alapot ad a tusolásnak.
Feszítsük ki a szembőrt, és támasszuk meg a kezünket az arccsonton, majd a
szemzugból elindulva húzzuk a tust a szem feléig. Azért, hogy
szimmetrikus legyen a két szemünk, ugyanezt a műveletet a másik szemnél is kövessük el.

Vigyázat, a szemzugba vagy csak nagyon vékonyan, vagy egyáltalán ne
húzzunk vonalat, ez a közelülő szemű csajoknak egyáltalán nem ajánlott.
Ha előre elhatároztuk, hogy cicás szemet akarunk, akkor húzzuk tovább a tust, de a szem végénél kicsit távolodjunk el a pillák tövéből, és fölfelé íveljük a tusvonalat.

A szem alját csak akkor érdemes kihúzni, ha nagyon feltűnőek akarunk
lenni, bár általában ez csak kevés embernek áll jól, ráadásul biztos
technika sincs rá.

Azzal viszont nem ártunk, ha a szem alatt, a szem végénél egy picit
kihúzzuk, de szigorúan csak pár millimétert. Többet nem szabad!

 

Szem  sminkelési  tippek


Az ívelt szempillák nagyítják a szemet.
A szempillaspirál használata, ha íveled pilláidat, akkor nagyon sokat dob a végső hatáson. Ha nincs szempillagöndörítőd, válassz ívelő hatású szempillaspirált.
Vékony, rövid vagy túl egyenes szempillákra
Ha nem vagy elégedett szempilláiddal, nyugodj meg, nem vagy egyedül! Ne aggódj, mindenre van megoldás! Mivel a Maybelline New York az elsőszámú szempillaspirál márka a világon, itt biztosan megtalálod a hozzád legjobban illő terméket.
Ha a szempilláid vékonyak, volumennövelő formulát tartalmazó spirált válassz! Természetesen dús szempillát eredményez a Great Lash spirál, míg a drámai hatás eléréséért a Volum’Express Turbo Boast-ot próbáld ki.
Ha rövid szempilláid vannak, használj hosszabbító szempillaspirált! Az Define-A-Lash természetes kinézetű, hosszú és garantáltan csomómentes pillákat kölcsönöz neked. A leghosszabb pillákat és legdrámaibb tekintetet az XXL Intense dúsító és hosszabbító szempillaspirál segítségével érheted el.
Ha szempilláid túl egyenesnek találod, használj göndörítő szempillaspirált. A hatást tovább fokozhatod, ha a spirál előtt szempillagöndörítőt használsz. Az ívelt és dús szempillákhoz válaszd a Volum’express Lift dúsító és göndörítő szempillaspirált, az igazán drámai, lenyűgözően hosszú, dús és ívelt pillákért pedig az XXL Curl Power-t.

suck my dick, lick my pussy, fuck me pls, oh it's so big!!
Ne pumpáld (húzogasd sokat ki/be) a szempillaspirált, mert gyorsabban ki fog száradni.
Csak dugd bele a kefét a tubusba, és finoman csavard meg, hogy még egyenletesebben elosztódjon a szempillafesték a kefén, mielőtt kihúzod.
Fésüld át a szemöldököd.
Erre tökéletes egy már kifogyott szempillaspirál, amit jól kimosol.
Könnyen megszabadulhatsz a makacs szempillafestéktől a szemed alatt.
Nedvesíts be egy fülpiszkálót sminklemosóval, és gyorsan megszabadulhatsz a rosszul felvitt, és esetleg a bőrödön elkenődött szempillafestéktől.
Használj rövid, könnyű mozdulatokat, amikor szemceruzát használsz.
Ennek köszönhetően precíz és hibátlan lesz a kinézeted, az elkenődéseket, hibákat is csökkented.
Szem alatti fekete karikákra
A sötét karikák makacs problémát jelentenek, azonban négy egyszerű lépés segítségével könnyen korrigálhatod: 1. Ügyelj arra, hogy eleget aludj 2. Hidratáld megfelelően szemkörnyékedet. 3. Használj korrektort, hogy lefedd a karikákat. 4. Világos színű szemhéjpúdert válassz, hogy a figyelmet a szemeidre és ne az alatta lévő karikákra tereld.
Először hidratáló krémet vigyél fel szemedre, és várd meg míg beszívódik. A tökéletes fedés elérése érdekében, sárga korrektor ceruzával rajzolj pöttyöket erre a területre. Ezeket gyengéden oszlasd el belső szemzugodtól kifelé haladva, külső szemzugodat elkerülve. A korrektor felhelyezése után használj bőrszínednek megfelelő alapozót.
Fáradt szemekre
Ébreszd fel fáradt szemeid úgy, hogy hideg vízzel megmosakodsz. Kipróbálhatod azt is, hogy forró teával átnedvesített vattapamacsot 15 percre a szemedre helyezel. A szem alatti korrigálás segít leplezni a fáradt tekintetet. Sárga színű korrektor használatával próbálkozz, amely tökéletes fedést biztosít a sötét karikák ellen. Mi a Cover Stick korrektort ajánljuk.

Smink és ecsetek
 
Ha sminkecsetekről van szó, akkor sokan legyintenek. Pedig a sminkecsetek teszik lehetővé, hogy az arc festése ne jó, hanem egyenesen tökéletes legyen. Ezért érdemes a báli szezon előtt beruházni, mert az ecsetek segítségével játszva kiemelhetjük szépségünket.

 

Púderecset:

 

nagy, és gömbölyű, melyet a púder felvitelére fejlesztettek ki, az arc teljes púderezésére szolgál és biztosítja a hosszantartó eredményt.


Pirosító ecset:

 

zömök, gömbölyített végű ecset, amellyel makulátlan eredmény érhető el, megakadályozza az „indiáncsíkok" kialakulását az arcon.Szemhéj ecset:

 

laposított ecset, mellyel egyenletesen vihető fel a szemhéjpúder a teljes szemhéjra.


Kontúr ecset:

 

szögletesített ecset a pontos keretező vonal megrajzolásához, valamint a szemöldök festéséhez.
Szemhéj ecset: 

 

gömbölyített kis ecset kimondottan a szemhéj nehezen elérhető pontjainak festésére, mint például a szemhéj oldalsó íve. Tökéletes a szemfesték finomításához, az árnyalatok egybe mosásához.


Korrektor ecset:

 

a korrektor pontos és hibátlan felvitelére, eldolgozására szolgál, mellyel természetes hatás érhető el.


Rúzsecset:

 

erős, ki- és visszaengedhető ecset az ajakrúzs vagy a szájfény profi felviteléhez.

 

Úti ecset:

 

lapos és széles ecsetke, mely rendszerint a pirosítók vagy a púderek kompaktdobozában bújik meg. Arra szolgál, hogy útközben, vagy a bálban kijavítsuk, felfrissítsük a sminket.


 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 45919
Hónap: 808
Nap: 54